Auping touch applicatie
op welk matras word jij uitgerust wakker?

Voor hun gloednieuwe winkelconcept zocht Auping naar een oplossing om matrasinformatie toegankelijk te maken, ook zonder medewerker.

Onze laagdrempelige Auping Touch applicatie was het interactieve antwoord op dit verzoek!

In store, online, in stijl

Auping introduceerde een gloednieuw winkelconcept: de Auping Matras Studio. Een winkel die geen winkel is, maar een plek waar je in drie stappen professioneel matrasadvies op maat krijgt. En daar zat onze uitdaging, want hoe zorg je dat alle matrasinfo continue beschikbaar is, ook als je medewerkers bezig zijn met een andere klant?

Daarvoor is een eenvoudige touch-screen applicatie dé oplossing!
Laten we starten met alle wensen:

  • Interactief en makkelijk te bedienen voor klanten, ook met minder digi-know-how.

  • Past binnen de stijl van de Auping Matras Studio.

  • Bevat alle informatie over de Auping matrassen.

  • Is net als het verdere concept simpel, laagdrempelig en efficiënt.

  • Zowel instore als online inzetbaar voor het bieden van informatie.

Nooit meer met het verkeerde been uit bed

Een slimme applicatie maken is voor ons natuurlijk geen ver-van-je-bed show! Wij ontwikkelden de Auping Touch applicatie: een superhandig, easy-to-use touch-screen die zowel in de Auping Matras Studio als op de PC of tablet onderweg door vertegenwoordigers te gebruiken is. Met twee vingers bedien je de applicatie, zoom je in, klik je product highlights aan en kom je alles te weten over jouw ideale Auping Matras, waarmee jij elke dag vol energie je dag kunt starten!

Even tussen ons: Onze oplossing was zo’n succes, dat vertegenwoordigers nu dankbaar wereldwijd gebruik van de Auping Touch applicatie in gesprekken en presentaties. Ook op beurzen is deze een vaste waarde en inmiddels is de applicatie zelfs beschikbaar in meerdere talen!

Met onze webapplicaties slaap jij als een roos

Zoek jij een manier om informatie te delen en klanten zelf je product te laten ontdekken? Drop je vraag bij Claudia en dan stellen wij je graag een oplossing voor.

En als je er dan nog een nachtje over wilt slapen, mag dat gerust.

Claudia Angenent
Data operations manager | Technisch Online Project Manager