Al onze cases met de tag: Salesforce

Novik®

Minder tijd en kosten
met Novik®

Novik® is dé one-size-fits-all promotiemarketing tool, die cashback-, cadeau- en registratiecampagnes automatiseert, losse processen samenbrengt en jouw leven ’in the office’ makkelijker maakt.

Ook leuker trouwens, als je het aan ons vraagt.

Lees meer
Nefit Bosch

Actiemarketing meets partnersparen
in het My Novik-platform
van Nefit Bosch

Als leverancier van warmtetechniek heeft Nefit Bosch uitgebreide ervaring met promotiecampagnes en acties voor consumenten, die zij regelen binnen Novik®. Nu zocht Nefit Bosch een manier om ook haar spaaractie voor installateurs daaraan te koppelen. Een spaaractie los van het standaard spaarprogramma, in het eigen partner portal van de installateurs. Gekoppeld aan Novik®, combineert My Novik de voordelen van een snelle service en afhandeling met een makkelijke en persoonlijke manier van sparen.

Wat het inhoudt? Dat nemen we graag met je door.

Lees meer
Bosch Powertools

Betere promoties bij
Bosch Power Tools

Als marktleider in techniek en service werkt Bosch doorlopend met promotiecampagnes voor hun uitgebreide assortiment. De Bosch Power Tools divisie zocht daarom naar een oplossing die alles simpeler maakt.

Eén tool om eenvoudig marketing- en cashbackacties op te zetten, te beheren en de processen van service tot afhandeling te automatiseren.

We zetten het eisenlijstje even voor je op rij.

Lees meer