Directmail de all-in-one mailing tool

Nieuwsbrieven zijn een veelgebruikt middel in marketing en communicatie. Effectief gebruik kan je veel opleveren en daarom schakelde een internationale vrachtwagenproducent over naar DirectMail: dé tool om nieuwsbrieven op te maken, te testen, versturen én analyseren. Alles in één!

Drietrapsraket

Een drietrapsraket om te scoren met e-mailmarketing. DirectMail is een compleet pakket aan mogelijkheden, wat voor jou nieuwsbrieven sturen makkelijk en effectief maakt dankzij de uitgebreide test en analyse mogelijkheden. De drie stappen naar succes, daar lopen we je graag even doorheen.

DirectMail

And there is more

Naast dat dashboard, waarmee je alle live data en resultaten van je nieuwsbrief kan checken, biedt DirectMail je ook nieuws, tips & tricks, handleidingen en een virtuele tour. Kortom, alles in één overzicht en helemaal in lijn met de GDPR. En mocht je nou nóg meer uit je nieuwsbrieven willen halen, dan hebben we een aantal op maat te maken modulaire oplossingen voor jouw systeem!

Driver voor

automatisch gegenereerde e-mail

De mass mailing tool wordt zowel intern als extern ingezet en met de API koppeling wordt het actuele occasion aanbod klaargezet voor verzending. Zoek jij een tool die jouw e-mailmarketing helpt om zijn bestemming te bereiken? Laat het ons hier snel weten.