Uit de kunst webshop oplossingen voor wallstars

Wallstars biedt wanddoeken met fotokunst, in combinatie met akoestische panelen, op maat. Om complete vrijheid qua formaat en beeld te bieden, was een passende webshop nodig. Wij ontwikkelden deze precies op maat!

een topper
voor klant en shophouder

Als klant kies jij in welk formaat jouw fotokunst aan de muur moet komen. Als extra mogelijkheid, biedt Wallstars akoestische doeken bij aan die netjes achter je wanddoek verborgen worden, die je met één klik toevoegt aan je bestelling. Daarvoor is een webshop nodig die dat maatwerk faciliteert door diverse (custom) afmetingen mogelijk te maken en in één klik te visualiseren. Een topper dus, die het werk aan klantzijde én achter de schermen makkelijker maakt!

wallstars

Oog voor oplossingen

Wij verzorgden het technische gedeelte van de Wallstars-webshop, in lijn met het responsive design. Het belangrijkst onderdeel? Een bestelmodule waar de klant geheel naar eigen wens een doek op maat kan bestellen. De afbeelding wordt automatisch bijgeschaald, wat betekent dat uploaden voor de klant en Wallstars zelf maar één keer nodig is. Een handige oplossing die bovendien tijdwinst oplevert, want die aangepaste afbeelding wordt na ontvangst van de bestelling direct doorgestuurd naar de productie.

Het echte werk

Achter de schermen

Waar we echt het verschil maken, is in het werk dat je als klant niet ziet. Want als jij een order plaatst, gaan orders en processen lopen. Dankzij de bestelmodule, wordt een bestelling direct gegenereerd om het beeld op maat te produceren. Kies je voor een akoestisch doek? Ook daar gaat de order geluidloos de deur voor uit.

Heb je gekozen voor één van de fotokunstenaars van Wallstars? Dan krijgt de fotograaf automatisch bericht, zodat deze de opdracht kan afrekenen. Snel, automatisch en vooral supermakkelijk dus, die webshop van Wallstars!

Oplossingen

in het gewenste formaat

Denk jij dat het makkelijker kan met jouw webshop, website of applicatie? Geef aan ons door waar jij naar op zoek bent, dan zorgen wij voor de passende oplossing, precies op maat.