CMS

Beheer je website of intranet eenvoudig en doeltreffend met het in-huis ontwikkelde CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina's toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn website. Het CMS maakt gebruik van een database, waarin de weer te geven informatie wordt opgeslagen. Deze informatie in de database kan door de gebruiker van het CMS zonder technische kennis eenvoudig worden bewerkt. Kortom; een efficiënte manier van het onderhouden van je webapplicatie.

Cases die
gebruik maken
van CMS

DSM Dyneema Experience

Not on Paper heeft samen met DSM Dyneema een Social Media campagne ontwikkeld waarbij DSM Dyneema wereldwijd op zoek ging naar veertig schippers die samen met Dyneema het lopend touwwerk gingen testen. Hierbij gaat het om het creëren van SuperPromoters die uitgekozen werden voor deelname aan het Dyneema Experience Team 2011.

De campagne maakt gebruik van meerdere platformen. Zo werd er naast de campagne website gebruik gemaakt van een Facebook fanpage inclusief Facebook app en eigen kanalen op YouTube, Twitter en Flickr. Door het delen van ervaringen van het Experience team met DSM Dyneema, vrienden, familie en andere zeilers via deze Social Media kanalen werd de campagne als een olievlek over het internet verspreid! Een mooi voorbeeld van earned media en Worth of Mouth (WOM) als je het aan ons vraagt.
Modules
Dyneema website skippers pagina
Dyneema twitter
Dyneema Facebook

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF