CMS

Beheer je website of intranet eenvoudig en doeltreffend met het in-huis ontwikkelde CMS. CMS staat voor Content Management Systeem. Met een CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina's toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn website. Het CMS maakt gebruik van een database, waarin de weer te geven informatie wordt opgeslagen. Deze informatie in de database kan door de gebruiker van het CMS zonder technische kennis eenvoudig worden bewerkt. Kortom; een efficiënte manier van het onderhouden van je webapplicatie.

Cases die
gebruik maken
van CMS

Tilburg at work

Deelnemers aan het Tilburg at Work traject worden periodiek begeleid door een begeleider, maar hoe motiveer je mensen daarnaast om actiever deel te nemen aan de re-integratie? Dit resulteerde in een online platform waar deelnemers op kunnen inloggen en waarop ze duidelijk zien hoe ze er op verschillende gebieden voorstaan.

Door middel van het behalen van challenges worden de deelnemers extra gestimuleerd om actief te werken aan bepaalde vaardigheden en skills. Denk hierbij aan sollicitatievaardigheden, het schrijven van een sollicitatiebrief, netjes communiceren en het bellen van klanten. Sommige vaardigheden worden binnen het platform door middel van een filmpje duidelijk uiteengezet. De begeleider kan op deze manier via een eigen login de deelnemers begeleiden, beoordelen en punten geven voor de behaalde challenges.

Op deze manier worden de deelnemers op een interactieve manier gestimuleerd en begeleid en zo klaargestoomd voor re-integratie op de arbeidsmarkt.
Modules
Tilburg at Work - Kandidaten
Tilburg at Work - Begeleider zoek kandidaat
Tilburg at Work - Begeleider

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF