Mobiele website & Apps

Een mobiele website is eigenlijk een gewone website. Het verschil is dat de mobiele variant is geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm. Een mobiele site heef zijn eigen url en wordt zo ontworpen dat deze er perfect uitziet op een smartphone.

Responsive design
Bij responsive webdesign wordt de website zo ontworpen dat deze zich aanpast aan verschillende apparaten en het gedrag van de gebruiker. De bezoeker krijgt een website te zien die voor diverse devices zoals smartphone, tablet etc. is geoptimaliseerd. Het grote voordeel ten opzichte van de mobiele website is dat men niet meerdere websites hoeft te voorzien van content. Het aanpassen en onderhouden gaat allemaal via een Content Management Systeem (CMS) van de website .

Apps
Wanneer is het zinvol om naast je corporate website een app te ontwikkelen? In eerste instantie dien je te kijken naar je doel en je doelgroep. Is je bestaande doelgroep al smartphone-ready? Of wens je juist een doelgroep te bereiken die je nu niet bereikt? Ontwikkel een app die echt een toegevoegde waarde heeft. Bijvoorbeeld bij het creëren van een (merk)beleving, bij het leveren van een dienst of service of als je klanten een alternatief wilt bieden wat ze kunnen gebruiken zonder internetverbinding.

Cases die
gebruik maken
van Mobiele website & Apps

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF