Nieuwsbrieven

E-mail is het meest populaire online marketingkanaal. Steeds meer organisaties zetten het in als tool om de merkrelatie met hun doelgroep te vergroten. De snelle productie- en responstijd, de uitgebreide statistieken en analysemogelijkheden en de relatief lage kosten maken e-mail dan ook tot een zeer aantrekkelijk medium.
Vergroot de communicatiekracht van jouw organisatie door de inzet van e-mail marketing met DirectMail van Not on Paper! Dankzij het gebruiksvriendelijke DirectMail systeem verstuur en analyseer je een nieuwsbrief in 3 eenvoudige stappen. Kijk hier voor meer informatie over deze module.  

Cases die
gebruik maken
van Nieuwsbrieven

Archimed

In samenwerking met GiDesign hebben wij de responsive website van Archimed ontwikkelt. Archimed ontwerpt en realiseert al meer dan 20 jaar tandheelkundige praktijken op basis van de wensen van de klant. De website is geoptimaliseerd voor twee breaking points en wordt dus optimaal weergegeven op desktop en tablet. De content op de website is te onderhouden via het op maat ontwikkelde CMS.
Not on Paper heeft naast de technische realisatie er ook zorg voor gedragen dat er een koppeling is gemaakt met de nieuwsbriefapplicatie DirectMail.

Ook de DirectMail templates zijn responsive opgebouwd. De templates zijn geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Op deze manier zal de beleving van de lezer optimaal zijn.

Bekijk hier de website: www.archimed-dental.nl
Modules
Archimed website
Archimed website
Archimed nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF