Nieuwsbrieven

E-mail is het meest populaire online marketingkanaal. Steeds meer organisaties zetten het in als tool om de merkrelatie met hun doelgroep te vergroten. De snelle productie- en responstijd, de uitgebreide statistieken en analysemogelijkheden en de relatief lage kosten maken e-mail dan ook tot een zeer aantrekkelijk medium.
Vergroot de communicatiekracht van jouw organisatie door de inzet van e-mail marketing met DirectMail van Not on Paper! Dankzij het gebruiksvriendelijke DirectMail systeem verstuur en analyseer je een nieuwsbrief in 3 eenvoudige stappen. Kijk hier voor meer informatie over deze module.  

Cases die
gebruik maken
van Nieuwsbrieven

DAF

Wegtransport is een zaak van optimale efficiëntie. DAF biedt daarom op dit gebied een totale transportoplossing aan. De afdelingen DAF Components, Fleet sales en Used trucks maken met meerdere account en in acht verschillende talen gebruik van de responsive templates van DirectMail

DAF heeft Not on Paper tevens gevraagd om mee te denken voor het inzetten van een exhibition app. Het doel van de exhibition app is standbezoekers te voorzien van extra informatie omtrent de specifieke beurs en de vrachtwagens die daar getoond worden. De app bevat tevens een 360° view van een truck waar de nieuwe features van de truck toegelicht worden.Not on Paper heeft de app voor Android en Apple ontwikkeld. De exhibition app is door DAF inmiddels al meermaals ingezet. 
 
Modules
DAF APP
DAF nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF