Nieuwsbrieven

E-mail is het meest populaire online marketingkanaal. Steeds meer organisaties zetten het in als tool om de merkrelatie met hun doelgroep te vergroten. De snelle productie- en responstijd, de uitgebreide statistieken en analysemogelijkheden en de relatief lage kosten maken e-mail dan ook tot een zeer aantrekkelijk medium.
Vergroot de communicatiekracht van jouw organisatie door de inzet van e-mail marketing met DirectMail van Not on Paper! Dankzij het gebruiksvriendelijke DirectMail systeem verstuur en analyseer je een nieuwsbrief in 3 eenvoudige stappen. Kijk hier voor meer informatie over deze module.  

Cases die
gebruik maken
van Nieuwsbrieven

VGT LedenPortal

VGT (de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche) heeft zich als doel gesteld om hun leden te helpen door kennis en kunde te delen. Hierdoor wordt de dentale branche inzichtelijker en kwalitatief beter voor iedereen.

Om deze branche gerelateerde informatie voor de leden beter te structureren en op een eenvoudige manier beschikbaar te maken heeft Not on Paper een kennisportal ontwikkeld. Op deze, met uitgebreide rechten, afgeschermde portal is het voor de leden eenvoudig alle branche gerelateerde berichten, informatie en kennis binnen deze uitgebreide kennisbank in 1 klik terug te vinden. Daarnaast houdt VGT de leden middels deze kennisportal op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de branche. Updates in de portal worden direct gecommuniceerd via DirectMail. Het systeem bevat twee soorten voor gedefinieerde templates, waardoor direct de juiste doelgroep bereikt wordt met een voor deze groep relevante nieuwsbrief.

Kortom een module vol kennis en informatie die VGT veel tijd en energie gaat besparen. Nieuwsgierig naar toepassingen die jouw bedrijf tijd besparen of je proces efficiënter maken? Wij brainstormen graag met je mee!
 
Modules
VGT ledenportal
VGT directMail

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF