Portal

Beheer je merk 24/7 online met BrandPortal van Not on Paper; de modulaire toegangspoort naar efficiënt brand management en online publicatie. BrandPortal is een geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken online tool die fungeert als toegangspoort naar alle modules, die jou en je organisatie volledige controle bieden over wie, wat, waar en wanneer er gebruik kan worden gemaakt van alle waardevolle merkuitingen.

Cases die
gebruik maken
van Portal

Dorel brandportal

Een tool waarin alle service gerelateerde informatie over de producten van de verschillende merken binnen Dorel vertegenwoordigd is. Dat was de wens van deze snelgroeiende internationale onderneming. Not on Paper ontwikkelde hiervoor een BrandPortal: een modulaire toegangspoort naar efficiënt Brand Management en online publicatie die 24/7 te beheren is.

Deze online tool is geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken en biedt toegang tot meerdere modules zoals de ServicePortal en de Imagebank. Met de ServicePortal van Not on Paper zet Dorel een stap vooruit in haar dienstverlening en aftersales en biedt zij haar klanten/leveranciers via het web de ondersteuning en informatie die zij wensen. Het gehele service- en retailkanaal heeft, via een ‘quick start applicatie’ op de homepage, toegang tot specifieke informatie over producten, productonderdelen en kwaliteitsmeldingen.

Daarnaast geeft de ServicePortal de mogelijkheid om verschillende typen bestanden als download aan te bieden. De ServicePortal is voorzien van een unieke gebruikersbeheer module waarmee eenvoudig en veilig de toegang aan gebruikers verleend kan worden. Alle product- en lifestylebeelden, maar ook logo’s zijn van de verschillende merken in de cloud wereldwijd beschikbaar via de MediaBank. Voor Dorel is deze beeldbank in meerdere merken opgedeeld, zodat deze ieder een eigen look en feel hebben en apart te benaderen zijn.

Door het uitgebreide rechtenbeheer kun je per gebruiker bepalen tot welke delen van de MediaBank men toegang heeft. Dit geldt ook voor het DTP-online gedeelte. DTP-online maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de advertenties in alle talen geheel in de specifieke merkidentiteit te (re)produceren. Hiermee heeft Dorel het in eigen hand en hebben ze geen kosten meer van reclamebureaus. Zijn er updates of ontwikkelingen in een of meerdere modules?

Geen probleem, deze zijn makkelijk te communiceren naar al dan niet gerichte personen via een digitale nieuwsbrief verstuurd via DirectMail van Not on Paper. Dit noemen we nog eens efficiënt Brand Management!
Modules
DTP Online
Imagebank
Brandmanual
Service portal

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF