Portal

Beheer je merk 24/7 online met BrandPortal van Not on Paper; de modulaire toegangspoort naar efficiënt brand management en online publicatie. BrandPortal is een geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken online tool die fungeert als toegangspoort naar alle modules, die jou en je organisatie volledige controle bieden over wie, wat, waar en wanneer er gebruik kan worden gemaakt van alle waardevolle merkuitingen.

Cases die
gebruik maken
van Portal

Stahl BrandPortal & DirectMail

Stahl is marktleider in bewerkingsproducten voor leer en performance coatings voor allerlei materialen. Een divers bedrijf wat wereldwijd 1.800 werknemers en vestigingen in 23 landen heeft. Gezien de internationale omvang en diversiteit aan producten is consistentie en efficiëntie op het gebied van communicatie erg belangrijk. Om deze reden maakt Stahl voor zowel in- als externe communicatie gebruik van DirectMail. De corporate website van Stahl is volledig responsive opgebouwd en dus geoptimaliseerd voor desktop en mobiel.

Voor de online merk- en marketinguitingen maakt Stahl gebruik van DTPonline waardoor ze snel, efficiënt en kostenbesparend te werk gaan. Natuurlijk bestaat de BrandPortal module uit meer dan de DirectMail module en DTP online, achter de schermen wordt nu dan ook hard gewerkt om nog meer online efficiency te creëren.

Bekijk hier de website: www.stahl.com 
 
Modules
Stahl corporate website
Stahl corporate website
Stahl corporate website
STAHL portal
DTP online
STAHL nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF