Portal

Beheer je merk 24/7 online met BrandPortal van Not on Paper; de modulaire toegangspoort naar efficiënt brand management en online publicatie. BrandPortal is een geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken online tool die fungeert als toegangspoort naar alle modules, die jou en je organisatie volledige controle bieden over wie, wat, waar en wanneer er gebruik kan worden gemaakt van alle waardevolle merkuitingen.

Cases die
gebruik maken
van Portal

Woonpartners DTPonline & Mediabank

Grip hebben op het maken van marketinguitingen zonder dat er een studio of reclamebureau aan te pas komt? Daar had Woonpartners behoefte aan! Aan Not on Paper de vraag om hiermee aan de slag te gaan. Daar hebben wij uiteraard een mooie module voor, namelijk DTP-online van Not on Paper. DTP-online maakt het mogelijk om overal en altijd communicatie uitingen zoals brochures en visitekaartjes etc. geheel in de merkidentiteit van Woonpartners te (re)produceren. Kortom, geen kosten meer van reclamebureaus. Door de combinatie met een uitgebreide MediaBank zijn alle reclame- en media-uitingen op één centrale portal verenigd en kunnen medewerkers direct beschikken over up-to-date beelden, logo’s en lifestyle uitingen.

Nieuwbouwprojecten
Voor specifieke projecten van Woonpartners ontwikkelde Not on Paper een eigen website om de nieuwbouwprojecten een sterker eigen gezicht te geven. Nieuwbouwprojecten als Helmond Vossenberg en Weverspoort kregen op deze manier een eigen uitstraling. Om huurders van bestaande projecten en potentiële kopers van nieuwbouwprojecten op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van woningbouw maakt Woonpartners gebruik van de DirectMail applicatie van Not on Paper. Ook het jaarverslag van Woonpartners is tegenwoordig dankzij Not on Paper online te bekijken.
Modules
DTP Online
Woonpartners Jaarverslag
Nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF