Social media integratie

Social Media is niet meer weg te denken in marketingland. Budgetten verschuiven van dure advertising naar het relatief goedkope Social Media. Combineer de kracht van Social Media met jouw online platform zoals je website en je digitale nieuwsbrieven. Met de Social Media Integratie-oplossingen van Not on Paper kies je zelf voor hoe, waar en wanneer je de dialoog met je doelgroep wilt aangaan via o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn.

Cases die
gebruik maken
van Social media integratie

Quinny Casters

Samen met Quinny ontwikkelde Not on Paper een user generated ‘Social Media’ campagne waarbij de doelgroep en het dagelijkse gebruik van de Quinny Zapp Xtra wandelwagen centraal staan.

Quinny is in een aantal landen online op zoek gegaan naar moeders of vaders die de nieuwe Quinny Zapp Xtra willen testen: een compacte buggy met een geweldige functionaliteit en gebruiksgemak voor ouders. Na deze zoektocht selecteerde het merk 25 QuinnyCasters. QuinnyCasters zijn ouders die als online reporter over het merk willen berichten via hun eigen Social Media kanalen (zonder redactie!).

Not on Paper ontwikkelde een online platform waarop al deze kanalen samenkomen en waar je alle verhalen van de QuinnyCasters kan volgen. Daarnaast zijn de Social Media kanalen van deze campagne geheel in de Quinny huisstijl vormgegeven en ingericht en is er speciaal voor Facebook een applicatie gebouwd in een fanpage.

De lancering van de campagne is in zowel Groot-Brittannië, Nederland, België, Duitsland als Oostenrijk een groot succes geworden. Duizenden mensen hebben zich aangemeld voor de actie en de campagne wordt nog steeds in alle landen zeer actief online gedragen door de QuinnyCasters.
Modules
Website Quinnycasters.com
Social media integratie
Resultaat

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF