Webshops

Ga voor E-commerce-oplossingen die optimale conversie bij jouw doelgroep mogelijk maken. Ontdek onze maatwerk webshops met het eenvoudig te gebruiken Not on Paper CMS. Vergroot de communicatiekracht van de webshop door de inzet van e-mail marketing met DirectMail van Not on Paper . Ook na de livegang van de webshop denken we graag met je mee over hoe we het online verkoopkanaal verder kunnen activeren en optimaliseren middels Social Media Marketing (Twitter, Facebook en LinkedIn).

Cases die
gebruik maken
van Webshops

Wallstars webshop

Het fenomeen internet heeft ons een hoop gebracht en is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Iedereen kan comfortabel achter zijn computer ‘shoppen’. Op verkopers hoef je niet meer te wachten en je hoeft niet meer op pad om het juiste product te vinden. Ook op het gebied van wanddecoratie kan je nu alles vinden op de webshop van Wallstars. Of je op zoek bent naar een standaard formaat doek of toch liever iets op maat gemaakt hebt met een uitsnede van een van je favoriete foto’s? Beide is mogelijk in deze webshop.

Met één druk op de knop kan je direct online afrekenen. Ook de financiële afhandeling en een directe koppeling naar de drukker/leverancier waar de hoge resolutie beelden direct worden uitgesneden wordt geheel automatisch verzorgd zodat de ondernemers achter Wallstars daar niet naar om hoeven te kijken.
Modules
Homepage Wallstars
Webshop product overzicht
Functie eigen uitsnede doek bepalen
Geoptimaliseerde checkout

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF