Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Archimed

In samenwerking met GiDesign hebben wij de responsive website van Archimed ontwikkelt. Archimed ontwerpt en realiseert al meer dan 20 jaar tandheelkundige praktijken op basis van de wensen van de klant. De website is geoptimaliseerd voor twee breaking points en wordt dus optimaal weergegeven op desktop en tablet. De content op de website is te onderhouden via het op maat ontwikkelde CMS.
Not on Paper heeft naast de technische realisatie er ook zorg voor gedragen dat er een koppeling is gemaakt met de nieuwsbriefapplicatie DirectMail.

Ook de DirectMail templates zijn responsive opgebouwd. De templates zijn geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Op deze manier zal de beleving van de lezer optimaal zijn.

Bekijk hier de website: www.archimed-dental.nl
Modules
Archimed website
Archimed website
Archimed nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF