Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Claim de Bauknecht cabrio

Gaming is een marketingtool waarbij we games inzetten om een product, dienst, bedrijf of merk te promoten/verkopen. Om optimale merkinteractie en online Brand Awareness te creëren is er voor Bauknecht een vorm van gamification ingezet.

Zo ontwikkelde Not on Paper in samenwerking met GiDesign voor Bauknecht België een leuke online activatie met het doel het zichtbaar maken van de Facebook pagina van Bauknecht en het genereren van volgers. De technische uitvoering van het conceptidee lag in handen van Not on Paper. De game maakte het mogelijk om een cabrio te claimen van een van je Facebook vrienden die reeds een cabrio in zijn bezit had. Uiteraard deed die persoon die de cabrio kwijt was er weer alles aan om deze weer in zijn of haar bezit te krijgen.

Dankzij een slim spelmechanisme en uitgekiende online media activatie behaalden we de gevraagde doelstelling aan nieuwe Facebook vrienden en bouwden we actief mee aan de nieuwe merkpropositie voor Bauknecht België. De spelregels waren simpel, de interactie was hoog en het resultaat werd behaald!
Modules
Facebook connect
Over de actie

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF