Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Draden van tijd, een responsive inspiratieplatform

Om de online ervaring van het boek draden van tijd op een juiste manier neer te zetten Is NotOnPaper gevraagd om een responsieve site te maken. Deze diende op alle platformen Een gelijke belevingservaring neer te zetten en zo een draagvlak te creëren voor het project en de betrokken Kunstenaars.

In haar boek ‘Draden van tijd’ laat Janine Smits vijf kunstenaars aan het woord die het ambachtelijke combineren met het hergebruik van oude, gebruikte of vergeten materialen. Janine fotografeert hen en hun werk in ateliers en de huizen van de kunstenaars en schept zo een persoonlijk beeld van de kunde, het ambacht en de drijfveren van de kunstenaars. Zo ontstaat er een intiem kijkje in het leven van vijf bijzondere vrouwen.

Om dit boek op de juiste manier online neer te zetten is er een online platform gelanceerd wat dienst doet als inspiratieblog met het boek als rode draad. Het eindresultaat is een visueel ingestelde blog op basis van tijdslijnen en een online deelfunctionaliteiten waarin het werk van de kunstenaars centraal staat.

Door goed naar de behoeften van de doelgroep en gebruikers te kijken en pragmatisch met de User Experience Om te gaan is er een Responsive website opgeleverd die op elke platform een uniek kijkje geeft in de belevingswereld Van Janine en haar missie om de wereld met deze unieke kunstenaressen te laten kennis maken. Omdat veel van haar bezoekers via mobile devices komen is dit leading geweest in zowel de UX als het visual design En daardoor is er een duidelijke sobere maar gebruikersvriendelijke interface gemaakt die Middels interactiviteit een duidelijke timeline maakt van alles omtrent het project. Zo word de Omvang, de sfeer, het gevoel en ook de bruikbaarheid van het project in een oogopslag duidelijk.

Door de Unieke Time-line engine van Not On Paper is het een unieke blog geworden Die door zijn vorm en techniek alleen al veel aandacht heeft gekregen in zowel on als offline media Waaronder de Linda.
Modules
Website
Blog post
Responsive mobile versie

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF