Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Interfood

Vanuit Interfood ontving Not on Paper de vraag om mee te bouwen aan het corporate merk Interfood. Doelstellingen waren de zichtbaarheid vergroten, merkbeleving creëren, medewerkers enthousiasmeren en high potentials interesseren voor een baan in de global dairy branche. GiDesign ontwikkelde hiervoor de sessie a Purposeful Brand Positioning. Met behulp van de sessie is er een nieuwe strategie voor Interfood bepaald voor de komende jaren.

De strategie is uitgewerkt in een nieuwe visual identity voor zowel off- als online middelen. Not on Paper heeft de nieuwe corporate website van Interfood ontwikkeld, een multi language website met maar liefst vijf talen. Uiteraard is er ook gedacht aan de smartphones, want er is ook een mobiele versie van de website beschikbaar. De website is verder voorzien van een Google Search functie en is gekoppeld aan DirectMail van Not on Paper. Kortom, een mooi totaalpakket waar Interfood de komende jaren mee vooruit kan!
Modules
Website Interfood
Mobiele website Interfood
Nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF