Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Janssen de Jong

Janssen de Jong is een van de klanten van Not on Paper die meerdere projectwebsites heeft. Deze beheren ze het liefst in eigen hand om de kosten zoveel mogelijk te drukken. Aan Not on Paper de vraag om met een geschikte module te komen, waarbij ze zelf zowel de corporate site als de verschillende projectwebsites eenvoudig kunnen aanmaken, vullen en aanpassen.

Het doel is alles in eigen hand te hebben, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van externe partijen. Not on Paper ontwikkelde de Project generator: een applicatie die eenvoudig te bedienen is via het Content Management Systeem (CMS) van Not on Paper. De gebruikers kunnen met de juiste gebruikersrechten een of meerdere projectwebsites centraal beheren zonder dat daarvoor technische kennis is vereist. Door het responsive design van de templates schaalt de website vanzelf naar de grootte van het apparaat waarop je de website bekijkt.

De corporate website wordt automatisch up-to-date gehouden, zodra er een of meerdere projectwebsites zijn aangepast. Kortom, een efficiënte en kostenbesparende manier voor het behouden van meerdere websites tegelijkertijd. Inmiddels heeft Janssen de Jong meer dan 200 projectwebsites zelf aangemaakt, gevuld en live gezet en heeft deze module ze al een hoop tijd en geld bespaard!
Modules
Corporate website Janssen de Jong
Backend Projecttool
Website uit de project generator

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF