Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Vollenhoven 'Mijn Tankstation'

"Elke dag korting op brandstof bij jou in de buurt”. Op jouwtankstation.nl van Vollenhoven Olie B.V. kan je snel op basis van plaatsnaam een Avia tankstation bij jou in de buurt opzoeken. De oude website was lastig op een mobiel te raadplegen. Niet handig want de doelgroep is uiteraard onderweg en wordt dus voornamelijk mobiel bekeken. De vernieuwde website is gebouwd met de gedachte "mobile first" waardoor hij juist voor mobiel gebruik geoptimaliseerd is. De website is maatwerk en geheel gebaseerd op de wensen en doelstellingen van Vollenhoven Olie. Zo kunnen ze bijvoorbeeld heel makkelijk via het CMS zelf de actuele prijzen uploaden waardoor ze snel en efficiënt kunnen anticiperen.

Heb je een tankstation bij jou in de buurt gevonden dan kun je direct de actuele prijzen van dit tankstation zien. Zo kan je onderweg altijd op zoek naar het dichtstbijzijnde (Avia) tankstation. Benieuwd naar het dichtstbijzijnde tankstation bij jou in de buurt? Neem dan snel een kijkje op jouwtankstation.nl
Modules
Vollenhoven responsive website
Vollenhoven responsive website

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF