Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Whimzees Brandportal & MediaBank

Ze houden van honden, mensen en onze planeet. Het is de missie van WHIMZEES om de beste, meest gezonde en leuke hondenproducten ter wereld te maken. Dit doen ze op een duurzame, sociaal-verantwoordelijke manier.

Not on Paper ontwikkelde voor WHIMZEES een BrandPortal met MediaBank waar alle belangrijke informatie en middelen rondom het merk wereldwijd toegankelijk zijn. Kortom, de portal vormt de toegangspoort naar efficiënt Brand Management.
Modules
Whimzees website
Whimzees portal
Whimzees portal

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF