Websites

Zoek je een fullservice internetbureau voor de ontwikkeling van effectieve maatwerk websites? Not on Paper ontwikkelt websites die volledig gebaseerd zijn op maatwerk en de laatste trends op het gebied van gebruikservaring. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de websites optimaal vindbaar en indexeerbaar zijn voor zoekmachines (SEO). Alle websites zijn gebaseerd op het in huis ontwikkelde gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS). Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op eenvoudige efficiënte wijze, zonder hulp van een websitebouwer, teksten te wijzigen, pagina’s toe te voegen en/of afbeeldingen te plaatsen op een website.

Cases die
gebruik maken
van Websites

Woonpartners DTPonline & Mediabank

Grip hebben op het maken van marketinguitingen zonder dat er een studio of reclamebureau aan te pas komt? Daar had Woonpartners behoefte aan! Aan Not on Paper de vraag om hiermee aan de slag te gaan. Daar hebben wij uiteraard een mooie module voor, namelijk DTP-online van Not on Paper. DTP-online maakt het mogelijk om overal en altijd communicatie uitingen zoals brochures en visitekaartjes etc. geheel in de merkidentiteit van Woonpartners te (re)produceren. Kortom, geen kosten meer van reclamebureaus. Door de combinatie met een uitgebreide MediaBank zijn alle reclame- en media-uitingen op één centrale portal verenigd en kunnen medewerkers direct beschikken over up-to-date beelden, logo’s en lifestyle uitingen.

Nieuwbouwprojecten
Voor specifieke projecten van Woonpartners ontwikkelde Not on Paper een eigen website om de nieuwbouwprojecten een sterker eigen gezicht te geven. Nieuwbouwprojecten als Helmond Vossenberg en Weverspoort kregen op deze manier een eigen uitstraling. Om huurders van bestaande projecten en potentiële kopers van nieuwbouwprojecten op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van woningbouw maakt Woonpartners gebruik van de DirectMail applicatie van Not on Paper. Ook het jaarverslag van Woonpartners is tegenwoordig dankzij Not on Paper online te bekijken.
Modules
DTP Online
Woonpartners Jaarverslag
Nieuwsbrief

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF