Wie is Not on Paper?

Wij zijn een gedreven en ervaren internetbureau dat zorgt voor de visuele en technische uitrol van doordachte, innovatieve en vernieuwde internetoplossingen. Not on Paper ontwikkelt deze maatwerk internetoplossingen op basis van een eigen uniek CMS. Dit voor zowel de 'Business to Business' als de 'Business to Consumer' markt. De opbouw van onze producten is vaak modulair waardoor systemen eenvoudig uit te breiden zijn zodra de vraag verandert. Per project kijken we naar de wensen van de klant en de markt en ontwikkelen we maatwerk dat verrassend, kostenbesparend maar bovenal toegankelijk is voor de gebruiker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ons doel is door middel van doordachte internetoplossingen het rendement van onze klanten te verbeteren en/of te vergroten.

Not on Paper heeft een unieke samenwerking met GiDesign en werkt vanuit hetzelfde pand. Zodra de opdracht hierom vraagt, kunnen wij gebruik maken van de strategische, creatieve en communicatie kennis van GiDesign. Meer weten over GiDesign? Bel Chantal Aarts of kijk op www.gidesign.nl.

Not on Paper heeft een brede ervaring in onder andere: websites, webshops, e-mailmarketing, BrandPortals, DTP-online, social media integratie, actiemarketing, ServicePortals etc.

Klik hier voor een overzicht van alle Not on Paper modules en maatwerkoplossingen.
 

BEN JE OOK GRAAG UP TO DATE...

MELD JE HIER AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF