It’s not rocket science…
only a little

“Ready for an online
take-off?”

24/7 Bij Not on Paper geloven we dat online processen beter en efficiënter kunnen. Daarvoor lanceren we proces georiënteerde online projecten vanuit ons eigen Houston (in Eindhoven) en brengen die naar de juiste bestemming. Adaptive control, zo heet dat in de ruimtevaart. Aanpassen en bijsturen in je processen, op basis van continue feedback en data.

It's not rocket science

We leggen het even uit aan de hand van een raket met drietrapsbesturing:

  • De raket wordt gelanceerd in de richting van de maan. Zo scherp mogelijk wordt de richting bepaald, dat noemen we de strategische besturing.

  • Je moet er niet aan denken dat je rakelings langs je doel afschiet. Daarom wordt er bijgestuurd met hulpraketten, dit heet de tactische besturing.

  • Aan boord moet de astronaut anticiperen op onvoorziene omstandigheden. Met luchtventieltjes heeft hij vrijheid om precies te sturen, dat is de operationele besturing.

Door op meerdere niveaus te sturen, maakt de raket een soepele landing op het maanoppervlak: mission accomplished!

Ready for an online take-off?

Vervang alle raket-termen even met woorden als webapplicaties, websites, webshops, e-mailmarketing, brandportals, social media integratie, service portal en actiemarketing en dan heb je ‘m te pakken, dat is wat wij doen. Toch een klein beetje rocket science dus.

Ready for an online take-off? Is het antwoord ja, druk dan op de contact knop!